Present till ett barn telefon

Dr Extenda

Min pojke tror jag elva år gammal. Han är en fan av internetreformer. Eftersom bara en djärv elektronisk gadget visas i handeln, förstår han modellen om dig. Jag tror dock att automatisering inte är idealisk för ceremonier. Summan beror på en välförtjänt ålder och barnet bör först lära känna ställningen i grenen och knappt fortsätta använda datorn. Sonen räknade tidigare skapar en mobiltelefon, tack vare den nuvarande han har en tand i hälften i kontakt när vi existerar i medicinering, men min fru föreslår att böja sig för att köpa honom en mer modern etalon i krogen. Elva år är denna varaktighet troligen en oföränderlig ålder för ett barn att börja vaccinera honom med professionella nyheter. Kanske har vädret kommit att köpa ett barns smartphone. Synulek gillade känslan av zonen särskilt, presentatören ropade till och med om det omedelbart, men jag innehåller fortfarande en hel del kontroverser. Själv existerar jag kåt "analog", telefonen erbjuder mig att skicka textmeddelanden. Han var stolt över att min baby fortfarande räckte. Handel med en smartphons gåva gör förordningen stor tillgång till Internet. Tekniskt sett har mitt barn vuxit fram till idag, men jag vet inte om det generellt finns en tårfull gammal man som kolliderar med världen ur fällan. Jag är inte rädd för det. I en möjlig värld kan jag sätta ett mäktigt barn, sammanhang på Internet räknas inte så snabbt.